Properes pel·lícules animades de DC

Com molts sabem DC. no té una bona temporada amb les pel·lícules live action i la seva qualitat no està a l’altura del seu competidor Marvel. No tot son males noticies, aquesta any una de les pel·lícula que mes a agradat als fans a estat La mort de Superman la qual llevant un parell de modificacions és molt fidel a la seva còmic, i els fans estan molt contents perquè la ultimes pel·lícules compacten moltes coses de còmics que desencaixen cronològicament però això no és la fallada va ser que les pel·lícules es van llançar molt desesperadament.

Aquesta pel·lícula no és única forma part d’una saga de pel·lícules les quals se segueixen cronològicament i s’expandeixen per l’univers de DC còmics mostrant personatges que no se solen veure moltes vegades. Bé l’any que ve s’estrenen 3 pel·lícules, aquí les temati
nies amb una petita sinopsi de cadascuna:

Batman Hush

En aquesta història Batman sofraré una fractura de craneu i vari coneguts seus estan sent controlats per un vilà. Llavors la i Catwoman són els encarregats de desfer la malifeta.

El Regnat dels Superhomes

Aquesta contínua directament la pel·lícula de la mort de Superman, en aquesta apareixen diverses versions de Superman que prenguessin el seu lloc, ja que l’ha mort.

Justice League vs The Fatal Five

Aquesta pel·lícula explica la batalla de la lliga de la justícia contra els cinc fatals que són un grup es super vilans.

Wonder Woman: Bloddlines

Bloodlines Servirà com a “pel·lícula” de bonificacions amb histories d’altres herois i tambe parlara de sobre listoria de Wonder Woman

 

Deltarune el nou Undertale

Fa un parell de setmanes Toby Fox el creador de Undertale anunci que ja aquesta disponivle el primer capitulo del seu nou joc Deltarune.

Aquesta nova aventura no sembla que continue l’anterior però això té als seus fans desconcertats ja que hi ha elements que són de la primera entrega.lo mes impactant és la nova història molt entetenida i curiosa,els personjes principals des del principi ja comencen a enamorar als jugadors , el seu sistema de combat ha evolucionat ja que hi ha mes integrants en l’equip i la personalitat de cadascuna afecta en el combat i hauràs de saber com actuar.

Tenim ganes de saber que ens aquesta preparant Toby fox i el seu equip ja que l’anterior aquesta pensat perquè gairebé qualsevol acció afecti al joc, un exemple seria que si modifiques us codis en el joc surt un missatge del mateix Toby dient (QUE fàcil és canviar el codi) .Ja que aquests detalls juntament amb la seva història ,personatges i gran bàndol sonora ho van fer un èxit. i el poc que han mostrat apunta en la mateixa adreça.

Açi teniu un parell de captures

Esta és la nova manera de combat

 

El estrepitós fracàs de Playstation Clasic Mini

Tots el que visquérem la época dels, per aquell entonces, novedosos 64 bits, disfrutarem la Playstation mes que ninguna, per damunt de Nintendo 64, la Dreamcast i la Sega Saturn. Fa uns anys fins avui, Nintendo, va traure al mercat edicions “mini” de les seues consoles mes clàssiques de 8 (NES) i 16 bits (SNES). Va ser un èxit total ja que la NES Clasic Mini s’esgotà el stock en qüestió de dies. Jo, personalment, no vaig arrivar a tindre la meua per desgracia. A partir d’esta idea, moltes empreses s’han animat a fer el mateix com Sega o SNK. Seguint el flou del mercat, a Sony li ha paregut bona idea fer una versió “clasic” de la seua però no li han eixit les coses com nosaltres esperàvem.

Mirem les coses bones primer:

El disseny físic l’han fet idèntica a l’original però un 45% mes menuda. A part d’açò, els mandos també tenen el disseny original. En que respecta al ports d’entrada i eixida evidentment no son els originals, els han actualitzat ficant ports USB per als mandos, un port HDMI per a eixida de vídeo i un port micro USB per a l’energia.

Ara, mirem les coses roïns que no son poques…

La primera noticia que teníem era la llista dels 20 videojocs que anava a tindre preinstal·lada la consola que, a molta gent, no li va fer ninguna gracia. Jocs que podíem considerar clàssics de la original soles eren 5, els altres no tenen ningun sentit que estiguen. Lo que mes a dolgut es que entre eixos 5 únics jocs clàssics no estaven ni el Crash Bandicoot, CTR, Spyro The Dragon, Gran Turismo, GTA 3,… i molts més. A medida que anaven passant els dies anaven apareguent mes i mes noticies que ens trencaven les esperances de comprar-la, com per exemple, que no anava a vindre ningun joc en castellà tinguent en compte que molts dels jocs originals estaven tots doblats al nostre idioma. I per ultim, però no per aixo es menys roín (en veritat en lo pitjor que podrien haver fet) es que el sistema operatiu que vindrà instal·lat es Open Source, que vol dir, que es un sistema de codi lliure que es gastava per a emular la consola original en PC desde 2003. Ni siquiera han treballat el propi codi!

Després de tot açò eres tu qui tens l’ultima paraula. La compraríeu?

Que és l’article 13?

Aquesta notícia ha trontollat internet en els últims mesos, sobretot a Europa. Però que és exactament aquest Article 13? Así, en game-o-city te contem tots els detalls.

L’Unió Europea ha presentat la seua nova reforma de la llei de Copyright. Es una llei que podria acabar amb la majoria del contingut que hi ha hui dia en internet. Revisant tot el text, el punt mes rellevant es el polèmic Article 13, un apartat on es regula el contingut publicat en les grans plataformes i pàgines web.

Després de una primera votació, les noves medides han eixit endavant en el Parlament Europeu però encara queda una segona votació en Gener de 2019 que, si ix positiva, començaran a implementar esta llei a partir de Abril/Maig, per el contrari, tot açò haurà sigut sols una anècdota. Esta llei afecta potencialment al contingut permès en Youtube per aixo, Google, ha iniciat una campanya per a pressionar a la Unió Europea per a modificar esta reforma.

Però, que diu exactament el Article 13?

Les plataformes com poden ser Youtube, Facebook, Instagram, Twitter o inclús Wikipedia tindran que adoptar medides per a que el contingut que es puje no supose una violació del Copyright, i si es així, bloquejar-lo directament.
Personalment opine que una opció molt bona per a que Youtube no tanque els servicis en Europa es que deixe consumir el contingut ja publicat (i que haja publicat la resta del mon) però que no deixe publicar res.

Que opines sobre esta nova reforma i sobre la meua postura al respecte?