Deltarune el nou Undertale

Fa un parell de setmanes Toby Fox el creador de Undertale anunci que ja aquesta disponivle el primer capitulo del seu nou joc Deltarune.

Aquesta nova aventura no sembla que continue l’anterior però això té als seus fans desconcertats ja que hi ha elements que són de la primera entrega.lo mes impactant és la nova història molt entetenida i curiosa,els personjes principals des del principi ja comencen a enamorar als jugadors , el seu sistema de combat ha evolucionat ja que hi ha mes integrants en l’equip i la personalitat de cadascuna afecta en el combat i hauràs de saber com actuar.

Tenim ganes de saber que ens aquesta preparant Toby fox i el seu equip ja que l’anterior aquesta pensat perquè gairebé qualsevol acció afecti al joc, un exemple seria que si modifiques us codis en el joc surt un missatge del mateix Toby dient (QUE fàcil és canviar el codi) .Ja que aquests detalls juntament amb la seva història ,personatges i gran bàndol sonora ho van fer un èxit. i el poc que han mostrat apunta en la mateixa adreça.

Açi teniu un parell de captures

Esta és la nova manera de combat

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *