Properes pel·lícules animades de DC

Com molts sabem DC. no té una bona temporada amb les pel·lícules live action i la seva qualitat no està a l’altura del seu competidor Marvel. No tot son males noticies, aquesta any una de les pel·lícula que mes a agradat als fans a estat La mort de Superman la qual llevant un parell de modificacions és molt fidel a la seva còmic, i els fans estan molt contents perquè la ultimes pel·lícules compacten moltes coses de còmics que desencaixen cronològicament però això no és la fallada va ser que les pel·lícules es van llançar molt desesperadament.

Aquesta pel·lícula no és única forma part d’una saga de pel·lícules les quals se segueixen cronològicament i s’expandeixen per l’univers de DC còmics mostrant personatges que no se solen veure moltes vegades. Bé l’any que ve s’estrenen 3 pel·lícules, aquí les temati
nies amb una petita sinopsi de cadascuna:

Batman Hush

En aquesta història Batman sofraré una fractura de craneu i vari coneguts seus estan sent controlats per un vilà. Llavors la i Catwoman són els encarregats de desfer la malifeta.

El Regnat dels Superhomes

Aquesta contínua directament la pel·lícula de la mort de Superman, en aquesta apareixen diverses versions de Superman que prenguessin el seu lloc, ja que l’ha mort.

Justice League vs The Fatal Five

Aquesta pel·lícula explica la batalla de la lliga de la justícia contra els cinc fatals que són un grup es super vilans.

Wonder Woman: Bloddlines

Bloodlines Servirà com a “pel·lícula” de bonificacions amb histories d’altres herois i tambe parlara de sobre listoria de Wonder Woman

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *